wachten...

Succes

→ Winkelwagen bijgewerkt

Info

→ Winkelwagen bijgewerkt

Succes

E-mail verzonden!

Fout

E-mail niet verzonden!

Fout

Code is incorrect!

Fout

U bent iets vergeten!

Fout

Artikel niet meer op voorraad!

Fout

Succes

Succes

Fout

De gesellige sneontemoarn

Een radioprogramma van Anne de Jong met afwisselende items. Twee uur gezellige muziekonderdelen zoals kwartover en kwartvoor en humor. Om half elf live via de telefoon of in de studio het actuele weerbericht: het vooruitzicht op de komende week en een terugblik van de afgelopen week met Jan-Lolke van Ommen uit Joure. Aansluitend drie Duitse liedjes.

De derde zaterdag van de maand om half tien een receptenrubriek met Joke Halma. Zij neemt een recept met u door. Rond half tien een dubbele cappuccino. Mocht u als luisteraar ideeën hebben voor de keuze hiervan, dan zijn die altijd welkom via e-mail (adj14@kpnmail.nl).

De muziek bestaat uit Nederlands, Engels, Duits, Fries en wat er meer is, suggesties zijn welkom. Bijvoorbeeld uw herinnering aan bepaald stukje muziek.

Iedere laatste zaterdag als rode draad muziek van een zanger,zangeres of groep muziekanten. Mocht u muziek van een zanger,zangeres of groep muziekanten willen horen, geef het dan door.

Graag treffen wij u/je aan bij het radiotoestel of luister via deze website. Ook te beluisteren op u/je smartfone via de TUNEIN app

http://tunein.com/radio/Radio-Gasterlan-1078-s99145/

Herhaling van dit programma elke:

Maandag 02:00 uur tot 04.00 uur, donderdag 20:00 uur tot 22.00 uur

zaterdag 22:00 uur tot middernacht en zondag 04:00 uur tot 06.00 uur


logo.png

adj 3.jpg

Iedere maand een recept van Joke.

Februari 2017:

Stoof vlees met frietjes en witlofsalade voor 4 personen

Dit heb je nodig

4 takjes tijm,

2blaadjs laurier,

1 pastinaak,

1 ui,

1 plakje bruin brood,

1 blokje vlees bouillon(vet arm)1 el mosterd,

1 el appelstroop,

1 el boter,

peper en zout,

600 gr aardappelen

1 el olijfolie,

1 tl paprikapoeder,

zeezout,

6 stronkjes witlof,

1 el mayonaise,

1 el magere yoghurt,

200 ml bier(donker)

500 gr runderlappen(mager),

250 gr wortelen.

Zo bereid je het.

Pel en snipper de ui, smelt de boter en bak het stoofvlees aan, voeg de ui toe en laat even stoven op zacht vuur, blus met het bier en schraap de aanbaksel los, voeg de stroop en tijm, laurier en het bouillonblokje toe.

Kruid met peper en zout,breng aan de kook schraap de wortelen, schil de pastinaak en snijd grof, voeg bij het stoofvlees, besmeer het brood met mosterd, leg in de pan, met de mosterd naar beneden, laat 1,5 tot 2 uur sudderen. Verwarm de oven voor op 200 gr c schil de aardappelen en kook ze 10 min voor. Laat afkoelen, snijd in frieten meng de frieten met de olijf olie en paprikapoeder, leg ze op een bakplaat en bakpapier en bak ze in de oven (schep ze zo nu en dan om)bestooi met zeezout mak de witlof schoon en snipper het fijn meng het met de mayonaise yoghurt peper en zout serveer het stoof vlees met de frietjes en salade

Eet smakelijk