wachten...

Succes

→ Winkelwagen bijgewerkt

Info

→ Winkelwagen bijgewerkt

Succes

E-mail verzonden!

Fout

E-mail niet verzonden!

Fout

Artikel niet meer op voorraad!

Fout

Succes

Succes

Fout

De gesellige sneontemoarn

Een radioprogramma van Anne de Jong met afwisselende items. Twee uur gezellige muziekonderdelen zoals kwartover en kwartvoor en humor. 

 Om half elf live via de telefoon of in de studio het actuele weerbericht: het vooruitzicht op de komende week en een terugblik van de afgelopen week met Jan-Lolke van Ommen uit Joure. http://www.meteo-joure.t83.net/ 
Aansluitend drie Duitse liedjes.

De derde zaterdag van de maand om half tien een receptenrubriek met Joke Halma. Zij neemt een recept met u door. Rond half tien een dubbele cappuccino. Mocht u als luisteraar ideeën hebben voor de keuze hiervan, dan zijn die altijd welkom via e-mail ( adj14@kpnmail.nl ).


Tegen 11 uur een top 3 uit het verleden. Mocht je een favoriete top 3 hebben geef het dan door via eerder genoemd e-mail adres

De muziek bestaat uit Nederlands, Engels, Duits, Fries en wat er meer is, suggesties zijn welkom. Bijvoorbeeld uw herinnering aan bepaald stukje muziek.


Graag treffen wij u/je aan bij het radiotoestel of luister via deze website. Ook te beluisteren op u/je smartfone via de TUNEIN app

http://tunein.com/radio/Radio-Gasterlan-1078-s99145/

Herhaling van dit programma elke:

Maandag 02:00 uur tot 04.00 uur, donderdag 20:00 uur tot 22.00 uur

zaterdag 22:00 uur tot middernacht en zondag 04:00 uur tot 06.00 uur


logo.png

adj 3.jpg

Iedere maand een recept van Joke.

December 2017:

Quiche met mascarpone

Voor 4 pers.

2 teentjes knoflook,

4 lente uitjes, fijngehakt,

1 el boter,

1 bosje bieslook,

2 doosjes tuinkers,

4 eieren,

150 ml slagroom,

100 g mascarpone,

versgemalen peper, zout

250 g blader deeg,1 el boter,

Extra nodig: springvorm van 20 cm


Bereiding: 

Verwarm de oven  voor op 200 gr c.

bekleed de vorm met bakpapier.

verhit de boter en fruit hierin de knoflook en  lente ui, zet opzij.

 Houd  wat van de bieslook  apart, hak de rest  fijn hak de helft van de tuinkers fijn.

Klop de eieren los met de slagroom en de mascarpone en breng op smaak met peper en zout,

roer  de inhoud van de pan en de fijn gehakte bieslook en tuinkers door het eimengsel.

Snij een cirkel van 20 cm uit het bladerdeeg .

schenk het eimengsel  in de bakvorm leg het deeg hier boven op  bak de quich in +/- 35 min goud bruin en gaar.

los de quiche voorzichtig  door de vorm ondersteboven te houden.

Zodat het deeg onderaan zit gaar neer met de overgehouden  bieslook en tuinkers.

Bereidingstijd +/- 15 min + 35 oventijd                        

Eet smakelijk